"La bichette"

B&B á la Ferme

 

         

Onze confortabele B&B heeft een eigen ingang. Beneden is het voorzien van een zitgedeelte waar u de mogelijkheid heeft zelf een kopje thee of kofiie te zetten.. Bij koude dagen kunt u bij het haardvuur genieten van een heerlijk glas wijn. 

De zeer ruime badkamer, welke ook beneden gesitueerd is, heeft een bad een aparte douche en een toilet. Het knusse slaapgedeelte is boven. De inrichting van de B&B is landelijk doch comfortabel.

's Morgens kunt u wanneer het weer het toelaat, heerlijk buiten ontbijten met uitzicht op de herten. Genieten kunt u van onder andere zelfgebakken brood en koek , zelfgemaakte jam en appelsap, eitjes van onze rondscharrelende kippen, allmaal pure producten van eigen bodem.

's Avonds kunt u Bijvoorbeeld dineren in het uitstekende restaurant Beau Séjour in Nassogne of u kunt u laten verrassen door een "diner van het huis" (in overleg). In de B&B zijn altijd koele drankjes, een selectie rode en witte wijn en potjes van onze eigen hertenpaté (en toast) aanwezig.

Voor ruiters die met vakantie gaan met hun paard in de uitgestrekte bossen van de Ardennen is onze B&B uitermate geschikt. Uw paard overnacht in een weiland voor de B&B.

De prijs op basis van twee personen, inclusief ontbijt is 70.00 euro per overnachting. Bij een verblijf van meerder overnachtingen betaalt u voor een volgende overnachting 60 euro.